Achtergrond

MEETINGS AWARDS !

Historie

De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn ontstaan vanuit de tijdschriften Conference & Event en Training, Development & Locations (TD&L), nu onderdeel van het brede vakmagazine MEETINGS. Vanuit de subcategorieën van deze awards voor congres- en trainingslocaties is in 2016 besloten om de verkiezingen nu in zeven categorieën te organiseren: de beste Congreslocatie, Evenementenlocatie, Teamactiviteiten, Trainingslocatie, Congrestheater (vanaf 2016) en Vergaderlocatie van het Jaar, en de categorie van beste Meetingsupplier van het Jaar voor de beste toeveranciers.

Organisatie

Uitgever van MEETINGS is Brinkman Media Group, te Nijmegen. Sinds 1987 bestaat dit grootste en oudste MICE-vakblad, eerder bekend als Meeting Management en Business in Meetings. Met een oplage van 7.200 exemplaren en maandelijkse frequentie is MEETINGS het eerste en grootste vaktijdschrift in de markt. Door samenvoeging met andere tijdschriften, waaronder Expotec & Design en Business in Training is MEETINGS hét totaalvakblad voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten.

Procedure

Bij de awards geldt: iedere stem telt. Iedereen mag een stem uitbrengen. De notaris controleert dit en geeft voor de uitreiking een verklaring en akte af. Hierbij worden dubbelstemmen gefilterd en gekeken of er pogingen zijn gedaan de verkiezingen te beïnvloeden. Alle winnaars ontvangen een afschrift van de akte bij de prijs. Transparanter kan het niet.

Prijzen en regioverdeling

Er zijn in iedere categorie drie nationale prijzen te winnen (1/Goud, 2/Zilver, 3/Brons). Tevens krijgt de locatie die halverwege het stemmen de meeste stemmen heeft in een regio (Noord, Zuid, West, Oost en Midden) ook een regionale award.

  • Regio Noord: Groningen, Friesland en Drenthe
  • Regio Oost: Overijssel, Gelderland
  • Regio Midden: Flevoland en Utrecht
  • Regio West: Noord-Holland en Zuid-Holland
  • Regio Zuid: Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Algemene Voorwaarden

Voor meer details verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van de MEETINGS AWARDS.

Alle winnaars

Bekijk hier alle winnaars van de MEETINGS Awards sinds 2005.