MECC Maastricht

 MECC Maastricht

Met de organisatiekracht van het bedrijf en de 24/7 instelling van de medewerkers, is het in MECC Maastricht mogelijk om van uw evenement een groot succes te maken.

Grote kans dat u het MECC kent van The European Fine Art Fair (TEFAF), Jumping Indoor Maastricht (JIM) of InterClassics & TopMobiel. MECC Maastricht is dé plaats om ontmoetingen tot een succes te maken. Of het nu gaat om een beurs, congres, vergadering, productpresentatie, bedrijfsfeest of een combinatie hiervan, het kan allemaal in het MECC in Maastricht.

MECC Maastricht beschikt over een multifunctioneel congrescentrum met 2 auditoria, die samen zitplaatsen bieden voor 1650 bezoekers. Bijzonder aan deze auditoria is dat ze apart en gecombineerd gebruikt kunnen worden en directe toegang geven tot de Expo Foyer van 2.500 m2. Deze foyer is ideaal geschikt voor een congres in combinatie met een beurs, een bedrijfsfeest of een sfeervol diner.
Daarnaast beschikt het congrescentrum over 28 vergaderzalen. Deze zijn los van elkaar te gebruiken, maar kunnen ook gecombineerd worden en zijn tegelijkertijd inzetbaar. Voor het huren van de vergaderzalen kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan arrangementen en bijbehorende benodigdheden. Denk hierbij aan een huiscateraar, een centrale registratie bij ontvangst en een digitaal scherm. Door de grote keuze aan vergaderruimtes, is er de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren van 8 t/m 1000 personen.

De centrale ligging in de Euregio, zes omliggende vliegvelden en internationale trein- en buslijnen zorgen voor een optimale bereikbaarheid van MECC Maastricht.
De professionals van MECC Maastricht zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van opdrachtgevers. Door de organisatiekracht van het bedrijf voldoen de medewerkers 24/7 snel en flexibel aan alle klantwensen. De combinatie van de mensen met de compactheid van organisatie, gebouw en omgeving creëert oprecht persoonlijke aandacht en een groot oplossingsgericht vermogen. Service, kwaliteit, sfeer en faciliteiten worden al 25 jaar met een dikke acht beoordeeld. De professionals van MECC Maastricht zijn Dedicated to your success.

Reinoud Goossens