- SATO
Youkoso!
Mr. Sato heet u welkom, op de tiende verdieping van Hotel Gent, met een nieuw shared dining concept.
Chef Takehiko Sato heeft ‘’Japanese cuisine’’ gestudeerd aan de Tsuji and Yamato ramen school. Met zijn passie voor de Japanse keuken en nieuwsgierigheid naar de Franse keuken, zal Mr. Sato u verassen met unieke smaken. Met zijn jarenlange ervaring in sakitori en sushi restaurants in Japan, gespecialiseerd in vis en gevogelte, creëert Mr. Sato de lekkerste Aziatische gerechten. Ontdek de creaties van Mr. Sato onder het genot van een heerlijke cocktail in luxueuze Cosmopolitan sfeer.
“We vonden dat er nog niet veel restaurants met Aziatische deelgerechten zijn in Gent. Het concept past goed bij onze Skybar met panorama. Met een kosmopolitische sfeer willen we de gasten het gevoel geven in een andere grote stad te zitten. Je kan helemaal over de stad kijken”, zegt directielid Sophie Gracia de Torres.
De Skybar mikt op alle leeftijden en gezelschappen en een goede sfeer. “Iedereen is welkom. Ik heb alle leeftijden gezien op de dansvloer. Het restaurant en bar zijn enkel geopend tijdens het weekend, omdat het toch grotendeels een cocktailbar is.”
Onze Skybar bestaat uit twee zijden. In de linkerzijde van onze Skybar bevindt zich het restaurant waar u kunt genieten van Asian sharing gerechten. Aan de rechterzijde bevindt zich onze cocktailbar en kunt u genieten van heerlijke cocktails en drankjes.
Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag 17:00 - 01:00
Zondag 14:00 - 20:00 (enkel cocktailbar geopend)